ГЕРБ – СДС събира подписи за извънредно заседание на Столичния

...
ГЕРБ – СДС събира подписи за извънредно заседание на Столичния
Коментари Харесай

Ало, Ухото, какво стана с план „Витошка“?

ГЕРБ – Съюз на демократичните сили събира подписи за изключително съвещание на Столичния общински съвет, което да се организира на 23 май. Групата желае да бъдат изслушани кметът Васил Терзиев и неговият екип поради вчерашното решение на Административния съд, което спря реорганизацията на придвижването в центъра на столицата с претекста, че тя не се основава на никакъв административен акт или закон.

ГЕРБ-СДС има цялостното съображение да изиска изключително съвещание и ще внесе подписите за него още през днешния ден, споделя общинският консултант Антон Хекимян. Причините са няколко, изясни той, само че главната е вчерашното решение на съда.

„ Призовавам ръководителя на Столичния общински съвет да се съобрази с желанието и в границите на 7 дни това съвещание да се състои. Усетихме от думите на господин Бонев, че дърпа спешната спирачка. И ще се опита да замита следите от това, което свършиха, а точно, по терлици, на мрачно, без да го обсъдят с никого. Защото методът, по който се случи тази нова организация по никакъв метод не съответствува със поръчките, с които тези хора пристигнаха на власт “, разяснява Хекимян.

„ Призовавам ръководителя на Столичния общински съвет да се съобрази с желанието в границите на 7 дни това съвещание да се състои.  Усетихме от думите на господин Бонев, че дърпа спешната спирачка. И ще се опита да замита следите от това, което свършиха, а точно, по терлици, на мрачно, без да го обсъдят с мен. Защото метода, по който се случи тази нова организация по никакъв метод не съответствува със поръчките, с които тези хора пристигнаха на власт “, разяснява Хекимян.

Общинският консултант от ГЕРБ-СДС Димитър Вучев добави, че досега няма никаква изясненост какъв брой ще коства планът. Споменавани са суми от половин до над един милион лв..

„ Изискахме информация какъв брой ще коства плана. Първо щеше да бъде единствено настилка. Говореше се за някакви суми по половин милион. После, както целият град вижда, и цялата страна разбра не е единствено настилка. Оказа се много по-мащабен план. Колко на процедура коства този план, никой не знае “, сподели Вучев.

От ГЕРБ-СДС не престават да упорстват за оставката на заместник- кмета по превоза Илиян Павлов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР