Тази вечер в 19:12 ч. ПФК Ботев“ и кметът Костадин

...
Тази вечер в 19:12 ч. ПФК Ботев“ и кметът Костадин
Коментари Харесай

„Ботев“ и Костадин Димитров вдигат Купата на България тази вечер

Тази вечер в 19:12 ч. ПФК „ Ботев “ и кметът Костадин Димитров ще вдигнат Купата на България от терасата на Община Пловдив.

След завоюваната победа на жълто-черните, Купата още веднъж е в Пловдив.

По случай грандиозния триумф фонтанът с пеликаните пред общината довечера ще бъде обагрен в жълто.

Припомняме, че по-рано през днешния ден футболистите, и част от управлението на клуба, занесоха Купата на България в Общински съвет – Пловдив, където бяха приветствани от кмета Костадин Димитров и от ръководителя Атанас Узунов.

„ Сега е времето на Пловдив. В моменти като този осъзнаваме, че вложенията в спортна инфраструктура не са напразни и ние ще продължаваме да работим в тази посока “, съобщи Костадин Димитров и поздрави целия екип на ПФК „ Ботев “ за успеха.

„ В тази зала се вземат решенията за Пловдив и желая да ви уверя, че когато има полемика по даден състезателен въпрос, той постоянно единомислещо се взема решение в интерес на спорта “, обърна се към футболистите Атанас Узунов и им пожела доста бъдещи триумфи.

Лъчезар Балтанов напомни, че през 2017 година „ Ботев “ донесе Купата в Пловдив.

„ Тогава заявих, че Купата още веднъж ще е в Пловдив и това е реалност през днешния ден. Надявам се всеки един пловдивчанин да се усеща горделив от тази победа “, показа Балтанов и благодари на всички за поддръжката.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР