Пловдивският панаир да бъде обявен за паметник на културата настояват

...
Пловдивският панаир да бъде обявен за паметник на културата настояват
Коментари Харесай

ДБ иска Пловдивският панаир да бъде обявен за паметник на културата

Пловдивският панаир да бъде разгласен за монумент на културата упорстват депутатите от " Демократична България " (ДБ). За тази цел следва среща с министъра на културата Велислав Минеков.

През 2016 година акциите на страната са разграничени сред Пловдив и Варна, 29 % може да бъдат купени от Георги Гергов и теренът на панаира да се употребява за градеж. На 9 януари ще има нова сесия на Общинския съвет на Пловдив. Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов прикани:

" Повдигаме тематиката през днешния ден тук, тъй като желаеме да се обърнем от това място към политическото управление на ГЕРБ и персонално на Бойко Борисов. Не правете това. Не участвайте в окончателното харизване на Пловдивския панаир на Гергов в миг, в който се пробвате да убедите и България и интернационалната общественост, че сте евроатлантическа мощ. ", съобщи.

Бизнесменът и някогашен депутат от Българска социалистическа партия Георги Гергов е почетен консул на Руската федерация в Пловдив и съветски жител. Според ръководителя на " Демократична България " в локалния Общински съвет Веселина Александрова до момента в който Европейски Съюз конфискува парцели на представители на режима на Путин, общинските съветници на евроатлантическата партия ГЕРБ подаряват за празниците 350 дка от Пловдивския панаир таман на почетния съветски консул в града.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР