Пловдивската компания за парфюмерия и козметика пусна на пазара супер

...
Пловдивската компания за парфюмерия и козметика пусна на пазара супер
Коментари Харесай

РЕФАН със супер изгодно предложение и към дамите, и към господата!

Пловдивската компания за парфюмерия и козметика пусна на пазара супер преференциална промоция, в която има предложения , така ! Като част от акцията " ", родният производител предлага в комплект 100-милилитров парфюм + нощен крем за лице за дамите или еликсир за след бръснене за господата.
Прочетете още
При комбинацията на продуктити, която е ориентирана към дамите, отстъпката е цели 18 лв., а при комбинацията за мъже е 8 лв..

И в двата изкусителни комплекта са на цена от 34 лв..

Парфюмите са от серията , които със своя натоварен и кондензиран аромат са към този момент добре познати на ценителите на фините и елегантни аромати. Това са дълготрайни аромати с нараснал интензитет и обогатен състав с подчертана флорална прохлада или пикантни подправки, сочни плодови ноти или подчертани топли базисни дървесни акомпанименти.

Нощният крем, който е част от промоцията е от козметичната серия " ". Той комбинира противовъзпалителните свойства на розовото етерично масло и розовия конкрет, с незаменими за поддържане на кожата през нощта биологично дейни субстанции. Витамини А и Е регенерират повредените сектори и възстановяват функционалностите на кожата. Екстракти от сладостен корен, ружа и бял равнец я успокояват, хидратират и заздравяват. Бадемово масло и масло от гроздови семки попиват бързо и надълбоко в кожата, като я омекотяват и подхранват.
Не съдържа парфюмна комбинация и синтетични оцветители.

Балсамът за след бръснене е от мъжката серия " Men Perfection ".
Той е със особено създадена формула за мъже. Успокоява раздразнената и зачервена кожа. Комбинацията от LANACITYNTM PF и розова вода образуват защитна система, която защищава от замърсяванията на околната среда и цигарения пушек. Подобрява блясъка и тонуса на кожата.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР