На стадион Христо Ботев ще бъде изграден паметник на легендата

...
На стадион Христо Ботев ще бъде изграден паметник на легендата
Коментари Харесай

Правят паметник на Динко Дерменджиев - Чико на Колежа

На стадион " Христо Ботев " ще бъде построен монумент на легендата Динко Дерменджиев - Чико, това разгласи " Фондация Жълто и Черно ".
Прочетете още
Вижте известието на фондацията:

Уважаеми ботевисти,

С огромно неспокойствие ви оповестяваме, че самодейността на " Фондация Жълто и Черно “ за създаване монумент на именития Динко Дерменджиев – Чико в подстъпите към стадион " Христо Ботев “ към този момент е в ход.

След направен архитектурен план, имащ за цел да регламентира мястото на бъдещия монумент, както и с цялостната поддръжка на ПФК " Ботев “, същият беше входиран за разглеждане и след това беше утвърден от ЕСУТ в Община Пловдив.

Предстои правенето на предложение към Общинския съвет на град Пловдив, който на идната си сесия на 11 юни да узакони почналата процедура.

Избраното място за бъдещия монумент на Динко Дерменджиев е съобразено напълно както с пешеходния маршрут на идващите за футболна среща на стадион " Христо Ботев “ последователи, по този начин и с идното създаване на клубен музей и клубен магазин в непосредствена непосредственост до него.

" Фондация Жълто и Черно “ ще оповести публично идващите стъпки на самодейността си след идната сесия на Общинския съвет на град Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР