Пловдивчанинът бе задаръжан, след като нападна млада жена, паркирала на

...
Пловдивчанинът бе задаръжан, след като нападна млада жена, паркирала на
Коментари Харесай

Бг Реалност: Любо Загуби Делото, Отне Собствения Си Живот

Пловдивчанинът бе задаръжан, откакто атакува млада жена, паркирала на " неговото " място. Грозната сцена се разиграла на паркинга зад блок 176. 33-годишната Валентина била в квартала с другар и оставили автомобила си на свободно място. Когато се върнала, намерила колата си запушена от опел и влезнала в спор със притежателя му. " Приближи се към мен, наричайки ме " отпадък " и ми отвъртя подобен пестник, че едвам не ми отдели главата. В същото време се появи приятеля ми и го дръпна. Аз звъннах на полицията и след минута пристигнаха две патрулки ", описа тогава Валентина.

Междувременно побойникът я предизвестил, че не се тормози от полицията, тъй като " всички от Пето районно били негови хора ". Качил се в опела и го подкарал, само че в това време пристигнали служителите на реда. Униформените го ревизирали за алкохол и дрегерът отчел 0,8 промила. Сложили му белезниците и го отвели в районното.

Срещу Любо Балимезов бе формирано досъдебно произвеждане по член 131 за причиняване на лека телесна щета и за шофиране в нетрезво положение. В следствие му е натрапен акт от 1 500 лв., който той обжалвал в съда. В петък обаче юристът му съобщил, че е изгубил дефинитивно борбата и общата сума, която се е натрупала по делото е над 4 000 лв., написа Факти.бг.

Потресен от новината, Балимезов се скарал със сина си, който го убеждавал, че ще се оправят със задължението. За да не предизвика нов скандал, той излязъл от къщи. Съпругата му била на работа и Любо останал самичък. Минути по-късно от жилището проехтял изстрел. Синът му, който бил пред блока, бързо се качил, само че когато влезнал в жилището, се натъкнал на натрупа.

Според съседи от квартала, делото е било мотив за съдбовния избор на Балимезов, само че той от години имал проблеми в връзката с хората. " Преди години загуби огромния си наследник и от този момент доста се промени " описват хора от квартала.

При обиска, който служителите на реда създали в дома на Балимезов, са били открити и други оръжия. В рамки на стените били подредени 9 газови писотолета от разнообразни марки и пушка. В дома обаче не са открити муниции.

Преди да се пенсионира, пловдивчанинът е работел в КЦМ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР