Пловдив се сдоби с трето доброволно формирование. Неговото име е

...
Пловдив се сдоби с трето доброволно формирование. Неговото име е
Коментари Харесай

Ново доброволно формирование ще бди с пожарникарите в Пловдив, търсят съмишленици

Пловдив се снабди с трето непринудено формирование. Неговото име е „ Мейдей “, а началник в Красимир Каракашев, дълготраен доброволец, взел участие в оправянето с десетки пожари, помагал при наводненията в Мизия и кв. " Аспарухово " във Варна.

Началото на новото формирование „ Мейдей “ стартира с набирането на доброволци.

„ Започнахме взаимна акция със Сдружение " Български ЩИТ " за набиране на доброволци. Вече имаме доста искащи “, сподели Каракашев. Той добави още, че " до 31.12.2021г. можете да изявите своето предпочитание да сте един до друг с нас в интерес на обществото. Ние знаем, че няма да е елементарно, ще има компликации. Но също по този начин знаем че дружно нещата ще се получат ".

Всеки доброволец ще премине през образование, в което в границите на няколко месеца ще придобие и специалност „ Спасител при аварийно-спасителни действия и действия по пожарогасене и трусове “.
Доброволно формирование " Мейдей " България е първото формирование имащо право да оказва подпомагане на Групово дело ПБЗН / СД и РД ПБЗН / на цялата територията на Република България без значение в коя Община е произшествието.Екипът, които ще е действителност в близко бъдеще ще е квалифициран и подготвен да реагира съответно на потребностите на пожарната, а дружно согнеборците ще помогнем там когато и където е нужно. " Благодарение на общите старания на съдружие Български ЩИТ, Доброволно формирование " Мейдей " България и Пожарна сигурност и отбрана на популацията бе формиран проект за взаимоотношение на формированието с Групово дело ПБЗН ", сподели Каракашев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР