Пловдив. Министър-председателят присъства на възобновяването на строителните дейности на стадион

...
Пловдив. Министър-председателят присъства на възобновяването на строителните дейности на стадион
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов присъства на възобновяването на строителните дейности на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив

Пловдив. Министър-председателят участва на възобновяването на строителните действия на стадион „ Христо Ботев “ в Пловдив. Това оповестиха от държавната осведомителна работа . Изграждането на спортния комплекс беше спряно преди няколко години. След завършването на строителството спортното оборудване ще дава отговор на интернационалните стандарти, осигурявайки опция да кандидатства и печели домакинство за осъществяване на международни и европейски спортни конгреси.
„ Не мога да разделя тимовете, нито това ни е задачата. Но това, което мога да направя - като напреднете със строителството, като забележим по какъв начин върви, по този начин както за спортната ви зала и за доста други уреди, ще ви помогнем отново “, означи министър председателят Борисов пред гостите на стадиона. Той акцентира, че през днешния ден на съвещанието на Министерския съвет бе подкрепят още един професионален футболен клуб - „ Арда “ – Кърджали, на който бяха отпуснати 2 500 000 лева за модернизирането на стадион „ Арена Арда “ в града. С тези дейни дейности държавното управление продължава да извършва поредната си политика за създаване и реновиране на спортната база в цялата страна.
На събитието в Пловдив участваха министърът на спорта Красен Кралев, регионалният шеф Здравко Димитров, кметът Иван Тотев и управлението на футболния клуб.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР