Пловдив. Комисар Георги Мангараков е новият директор на Регионалната дирекция

...
Пловдив. Комисар Георги Мангараков е новият директор на Регионалната дирекция
Коментари Харесай

Пловдив: Комисар Георги Мангараков е новият директор на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”

Пловдив. Комисар Георги Мангараков е новият шеф на Регионалната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” в Пловдив. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ (ГДПБЗН). Комисар Георги Мангараков е назначен със заповед на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и е бил показан пред състава на Регионалната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” от шефа на ГДПБЗН гл. комисар Николай Николов.
Комисар Георги Мангараков е роден на 8 февруари 1964 година в град Асеновград. Завършил е висшето си обучение във Факултет „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” към Академията на Министерство на вътрешните работи. В Министерство на вътрешните работи е от 1990 година. Започва професионалната си реализация като контрольор във II Районна работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” - Пловдив и от 2015 година досега я е оглавявал. Настоящият пост заема след извоюван конкурс.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР