Пловдив е един от най-големите градове в страната, но често

...
Пловдив е един от най-големите градове в страната, но често
Коментари Харесай

Час пик, малък автобус, хората - един върху друг СНИМКА

Пловдив е един от най-големите градове в страната, само че постоянно неговите поданици се оплакват от обстановката с предвижването на територията му, макар относително компактните му размери. Различни належащи поправки затрудняват водачи и пасажери, а доста от пътуващите с градския превоз регистрират и други проблеми. Пловдивчанин споделя недоволството си от препълнените " щъркели " в своя обява в мрежата. Той споделя и кадър, показващ броя на пасажерите по време на час пик. Ситуацията е снимана по автобусна линия №27.  " 17:30 часа в " щъркел " номер 27. Докога!? Пиков час, дребен рейс, хората - един върху различен ",  написа Петър И. Случката провокира разнопосочни реакции у пловдивчани. Много от тях са възмутени от случката и считат, че би трябвало да има смяна в организацията. Други са на мнение, че това не е единственият метод за превоз в града, описвайки другите възможности - кола, колело или пешком.

 Образува се самобитна полемика, в която пловдивчани показват своите позиции. Някои считат, че повече коли не са решение за справяне с трафика по улиците, само че жители отвръщат, че от време на време опция просто няма. Вижте мненията на пловдивчани:  " Така ще е, до момента в който си седим и нищо не вършим. Този градски превоз е цялостна подигравка с хората ", счита Вера П.  " Много били колите по улиците, само че и градският превоз е под всякаква рецензия. Така няма по какъв начин да имаме по-чист град ", установи Никола В.  " Времето се стопли, ходете пешком или с колелета ", поучава Милен Д.  " Като толкоз доста мрънкате, че рейсът е претъпкан, изкарайте книжки ", прибавя и Теодора У.

Припомняме, че от 1 март по линия №20 от вътрешноградския превоз на Пловдив потеглиха 5 нови 12-метрови рейса. Декември месец различен пловдивски транспортьор закупи  15 броя 12-метрови рейса. Като машините към този момент се движат по линии №4, 9 и 22 и където другаде е належащо. Другите 5 също следва да се включат в осъществяването на маршрутните написания. Като се чака последователно всички автобуси вид „ щъркел “ поетапно да изчезнат от пейзажа на градския транспор. Към момента обаче дискомфортът някои пасажерите към момента продължава.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР