Плейофът реванш за влизане в груповата фаза на Лига Европа

...
Плейофът реванш за влизане в груповата фаза на Лига Европа
Коментари Харесай

Чужди агенти следят основни играчи на Левски

Плейофът реванш за влизане в груповата фаза на Лига Европа сред Айнтрахт и Левски се трансформира в нещо като витрина за играчите на Николай Костов.

Те имаха опция да се покажат на огромна сцена против носителя на Лига Европа за 2022 година. Изявите на много сини футболисти на " Дойче Банк Парк " бяха следени от непознати сътрудници. За интереса към Андриан Краев и Хосе Кордоба се знае от много време.
 Левски набеляза италиански нападател
Левски набеляза италиански нападател

Предричат му положително бъдеще

Те бяха следени под лупа от локални клубове след мощния мач в София. Дефанзивният халф и централният бранител са в полезрението и на унгарския Академия Пушкаш. Келиан ван дер Каап попада в областта на интерес също на маджари, само че и на румънци. Офанзивният състезател Илиян Стефанов пък е пред трансфер в израелския Макаби Нетаня, като се чака развиване по тематиката да има до дни.

До затварянето на пазара у нас - 7 септември, френският защитник на Левски Жереми Петрис също може да е с нов клуб. Той има контракт със сините до края на акцията и не желае да го продължи, макар че шефовете към този момент на няколко пъти са му предложили нов договор. Ситуацията към него бе следена от Лудогорец. Но и различен отбор от Първа лига го държи под око - ФК ЦСКА 1948.

Няма да е толкоз огромна изненада, в случай че Петрис отиде в тима, играещ в Бистрица. Това лято Левски към този момент изпусна главен футболист, който бе в обстановката на Жереми.
 Костов: Трябва да приемем, че Айнтрахт са по-добрият тим
Костов: Трябва да приемем, че Айнтрахт са по-добрият тим

" Не ни се получи играта "

Това е Ноа Сонко Сундберг. Гамбийският национал даде ясно да се разбере, че повече не му се играе на " Георги Аспарухов ", и шефовете на сините се видяха принудени да го продадат на Лудогорец. Предстои да забележим дали същият сюжет ще се повтори и по проблема с десния бек Петрис.

От " Герена " работят и по два входящи прехвърлянето. Желанието на Николай Костов е да бъдат взети краен защитник и нападател. В идващите дни най-малко един нов би трябвало да пристигна в Левски, осведоми " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР