Плеймейтката Марешка Бардем изненада всички с годежен пръстен за скромните

...
Плеймейтката Марешка Бардем изненада всички с годежен пръстен за скромните
Коментари Харесай

Марешка Бардем с пръстен за 20 бона

Плеймейтката Марешка Бардем изненада всички с годежен пръстен за " скромните " 20 бона, който е получила неотдавна от приятеля си, с който са дружно едвам от два месеца.

Бившата риалити звезда от " Игри на волята " останала в несвяст от непредвидения подарък и предлагането за брак, съпроводено от 101 червени рози, само че с наслада приела бързия процес на връзката си.

" Връзката ни е от единствено два месеца, тъй че когато той ми предложи, аз останах доста сюрпризирана, само че и доста щастлива ", споделя тя пред " Телеграф ".

Все още не се знае по кое време двамата възнамеряват да минат под венчилото,  а за новия другар на Бардем се знае само, че е много по-възрастен от нея, само че в негово лице тя най-сетне разкрила същинската обич, написа изданието.

" Досега имах синдрома на майката, която е разграничена със сина си. Все си намирах гаджета, които бяха по-млади от мен, с цел да имам за кого да се грижа. Те не го разбираха вярно и непрекъснато бях употребена, понасях обиди и разочарования, само че това се промени с появяването на новия ми мъж "  разказва още чеченката.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР