Land Rover пренася емблематичния Range Rover в електрическата ера, като

...
Land Rover пренася емблематичния Range Rover в електрическата ера, като
Коментари Харесай

Range Rover с първи електромобил

Land Rover придвижва емблематичния Range Rover в електрическата епоха, като разгласи проектите си за електрическа версия, която ще се продава дружно с аналогичните модели с мотори с вътрешно. Последните тийзъри разкриват първокласния SUV, демонстрирайки дизайн, съвсем неразграничим от аналога му с стандартно задвижване.

Наричан „ най-тихият и най-изтънченият Range Rover, създаван в миналото “, електрическият вид разполага с новоразработена система за надзор на сцеплението, която е била подложена на тестване върху замръзналите езера на Швеция.

Тази усъвършенствана система разрешава точно ръководство на приплъзването на колелата, като разпределя контрола към всеки електромотор, намалявайки времето за реакция на въртящия миг от 100 милисекунди до едвам 1 милисекунда в съпоставяне със общоприетите настройки за надзор на сцеплението, основани на ABS.

Range Rover EV ще се задвижва от нова лична напълно електрическа задвижваща система, с което ще означи второто нахлуване на Jaguar Land Rover (JLR) в областта на електрическите транспортни средства след Jaguar I-Pace, стартиран през 2018 година

Докато по-малкият електрически автомобил се създава от Magna Steyr в Австрия, Range Rover Electric ще бъде гордо издигнат в дома на Land Rover в Солихъл, Англия, което е сигнал за ангажимент към локалното произвеждане и напредъка на електрическата подвижност.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР