Племенникът на Джон Ф. Кенеди, който ще се опита да

...
Племенникът на Джон Ф. Кенеди, който ще се опита да
Коментари Харесай

Племенникът на Джон Кенеди обвини ЦРУ за убийството му

Племенникът на Джон Ф. Кенеди, който ще се опита да се бори за номинацията на Демократическата партия за президент на Съединени американски щати за изборите през идната година, упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за убийството на чичо си, написа Dnes.bg
Теориите на конспирацията, свързващи убийството на Кенеди със службите за сигурност на Съединени американски щати, съществуват съвсем от момента, в който президентът беше убит в Далас през ноември 1963 година

Робърт Кенеди младши сподели, че по време на следствието на гибелта на чичо му е имало обстоятелства, които са прикрити.

" Има неопровержими доказателства, че Централно разузнавателно управление на САЩ е забъркано в убийството му ", сподели Кенеди пред 77 WABC радио стратегия Cats Roundtable през уикенда. " Мисля, че на този стадий е отвън рационално подозрение. Доказателствата, че Централно разузнавателно управление на САЩ е забъркано в убийството и в прикриването, са големи. "

Той уточни книга на Джеймс У. Дъглас, която изследва присъединяване на Централно разузнавателно управление на САЩ в убийството на JFK, в поддръжка на изказванията си.

69-годишният Кенеди е наследник на Робърт Кенеди, който беше погубен по време на личната си президентска акция през 1968 година

Той сподели през март, че ще провокира президента Байдън за номинацията на Демократическата партия. Яростно срещу имунизирането, в това число против COVID-19, той сподели, че Бил Гейтс, създателят на Microsoft, се пробва да завоюва от това. Той също по този начин твърди, че Антъни Фаучи, някогашният основен медицински консултант на Белия дом, употребява пандемията като метод да подкопае западната народна власт.

Комисията Уорън, която проверява убийството на Кенеди и разгласява заключенията си през септември 1964 година, откри, че стрелецът Лий Харви Осуалд е работил самичък.

Осуалд, някогашен американски морски пехотинец, за който беше известно, че има комунистически благосклонности, беше убит два дни след убийството на Кенеди от Джак Руби, тексаски предприемач.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР