Пламен Пейчев – агент на централния защитник на Фиорентина -

...
Пламен Пейчев – агент на централния защитник на Фиорентина -
Коментари Харесай

Кръстев остава във Фиорентина поне до лятото, клуб от Серия А го е искал

Пламен Пейчев – сътрудник на централния бранител на Фиорентина - Димо Кръстев, даде изявление пред " Firenzeviola.it ". Той призна, че към българския национал е имало интерес от страна на различен клуб от Серия А, само че се е стигнало до съглашение с " Ла Виола " Кръстев да остане на " Артемио Франки " най-малко до лятото. Договорът му с клуба е до 2024 година.

" Имаше няколко клуба, които се интересуваха от Кръстев. Няма да укривам, че измежду тях имаше и клуб от Серия А, който бе мощно заинтригуван. Във всеки случай Фиорентина има вяра в него и се договорихме, че Димо ще остане във Флоренция до лятото. След това ще създадем оценка. Той постоянно тренира с първия тим и се надяваме, че ще пристигна и неговото време да дебютира ", стартира Пейчев.

Той разяснява и контракта на Кръстев, който е до 2024 година: " Сега не мислим за контракта, в това число и тъй като го удължихме преди година и половина. Момчето е концентрирано само върху това да се оправя добре и да пораства. "

" Фиорентина е тим, който към момента може и би трябвало да се бори за Европа през този сезон. Това е добър тим с отличен треньор. Сигурен съм, че ще имат страховит край на сезона “.

„ През идващите години виждам Фиорентина като тим, който ще се бори за Шампионска лига. През идващите години тимът ще е измежду първите четири ", продължи сътрудникът на Кръстев.

Пейчев разяснява връзката на Димо Кръстев с треньора му Алберто Акуилани, който е легенда на Фиорентина: " Трудно ми е да го опиша, представянето на терена приказва задоволително. Димо изигра първия си край преди да е навършил пълноправие против Верона. През трите години завоюва пет купи с него. Той е специфичен треньор за него и двамата са в доста положителни връзки. Неописуемо е възприятието да завоюва пет от вероятни шест финала ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР