Плакет за заслуги в развитието на местния клуб по борба

...
Плакет за заслуги в развитието на местния клуб по борба
Коментари Харесай

Кметът на Разград получи плакет за заслуги от местния клуб по борба

Плакет за заслуги в развиването на локалния клуб по битка получи кметът на Разград Денчо Бояджиев. Наградата му връчи изпълнителният шеф на Спортния клуб по битка " Лютви Ахмедов " Ремзи Реджеб, оповестиха от общината.

Призът се връчва след провеждането на 23-то издание на интернационалния шампионат по битка " Лютви Ахмедов ".

Изпълнителният шеф на разградския клуб е показал, че макар усложнената епидемиологична конюнктура за присъединяване в надпреварата са пристигнали представители на героичен клубове от Испания и Турция, както и от цяла България.

Турнирът е бил за момчета, девойки, кадети и кадетки. Той е извършен при съблюдаване на противоепидемичните условия, без аудитория, единствено в наличието на състезателите и техните треньори. На надпреварата е участвал и синът на международния първенец Лютви Ахмедов - Шукри Лютфиев. Златния пояс е извоюван от представител на разградския клуб - Хамди Басри.

Кметът Бояджиев е благодарил за наградата и поискал още по-големи триумфи на борците от Разград и почтено показване на надпреварите по света и у нас, като е уверил, че те имат поддръжката на общината.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР