Пирин (Благоевград) въвежда нова организация за домакинските си мачове. Тя

...
Пирин (Благоевград) въвежда нова организация за домакинските си мачове. Тя
Коментари Харесай

Нова организация за мачовете на Пирин от днес

Пирин (Благоевград) вкарва нова организация за домакинските си мачове. Тя влиза в действие от през днешния ден за мача с Ботев (Гълъбово). Ето и новите ограничения:

Уважаеми орлета,

Във връзка с идния през днешния ден първи мач за сезона за ФК Пирин Благоевград и упования огромен интерес към дуела, както и някои нови ограничения за сигурност и достъп до стадион Христо Ботев, бихме желали да обърнем внимание на всички вас към новите правила и ред на територията на оборудването:
На служебния вход и паркинг, достъп ще получават единствено закупилите си VIP абонамент за сезон 2019/20, както и всички механически и служебно ангажирани лица ( упълномощени публицисти ), свързани с провеждането на дуела, както и коли на инвалиди с над 50% решение от ТЕЛК. Достъпът за последователи ще се прави единствено през основния вход на стадиона, който е от към улица „ Трети Март “. През основните входове се влиза единствено през турникетна система с четири подстъпа, като с оглед новата система и неопитността на проверяващите чиновници, молим уважаемите почитатели да заповядат на стадиона 15-20 или 30 минути по-рано от нормално.
ВАЖНО: Вратите на стадион Христо Ботев няма да се отварят на полувремето на мача. Всеки излизащ от оборудването последовател може да стори това през турникетната система до 70 минута на дуела, като по-късно изходът ще бъде изцяло свободен.
Притежателите на абонаментни карти имат право на един вход и излаз в границите на 4 часа към дуела, чекирайки се през турникета. И за тях, изходът ще бъде свободен след 70-та минута и не е належащо чекиране през турникет.
С оглед започващи реконструкции по трибуните, за прилагане от основния бранш са избрани три разделения, на по този начин наречените букви И, Р и И. Всяка счупена седалка в тези разделения е сменена със здрава и ще бъде облечена в платнено покритие за по-голямо улеснение. На основния вход ще се продават тениски ( не мачова екипировка ) на Пирин, както и платнени шалове на цена 15 и 12 лв.. Мачова екипировка за последователите се чака да дойде в идващите 10 дни.
Благодарим Ви за разбирането и Само Пирин!
Втора лига 2 кръг, събота 27 юли  Пирин (Благоевград) 20:00предстои  Ботев (Гълъбово)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР