Пирин (Благоевград) привлече двама нови футболисти. Полузащитникът Емил Янчев и

...
Пирин (Благоевград) привлече двама нови футболисти. Полузащитникът Емил Янчев и
Коментари Харесай

Пирин привлече двама нови футболисти

Пирин (Благоевград) притегли двама нови футболисти. Полузащитникът Емил Янчев и крилото Андрей Йорданов към този момент са част от " орлетата ". Двамата записаха всекидневен дебют, откакто играха по едно полувреме във вчерашната контрола със Септември (София).

Новите попълнения бяха показани от президента на клуба Станислав Манолев и техническия шеф Светослав Дяков.

Емил Янчев е роден на 8 февруари 1999 година във Варна. Юноша е на Черно море, където в продължение на четири години е част и от първия тим. Миналото лято минава в Локомотив (Пловдив), който е последният му тим.
 Играчи на Пирин (Благоевград) минаха лабораторни проучвания в столична клиника
Играчи на Пирин (Благоевград) минаха лабораторни проучвания в столична клиника

Започваме подготовката с въодушевление и огромно предпочитание за работа, съобщи Иван Тасев

" Искам да благодаря на управлението, че ме потърси. Много се веселя, че съм част от този популярен клуб с обичаи. Ще дам всичко от себе си този тим да бъде фактор в българското състезание. Чувствам се доста добре. Обстановката в съблекалнята е отлична. Ще се борим за допустимо най-високо класиране през идващия сезон ", съобщи Емил Янчев.

" Приветствам Емо Янчев в тима. Той е тъкмо от този вид футболисти, които търсим. Младо перспективно момче, български състезател. Целият спортно-технически екип виждаме капацитет в него и се надяваме, че ще го показва. Пожелавам му триумф. Да бъде здрав и се надявам да демонстрира това, което може ", съобщи механически шеф Светослав Дяков.

Андрей Йорданов е роден на 6 септември 2001 година в Кюстендил. Юноша е на ЦСКА, а през предишния сезон игра в отбора на Царско село. Андрей е племенник на някогашния състезател на Пирин, ЦСКА, Марек, Вихрен и Берое Евгени Йорданов.

" Андрей е младо и надарено момче. Запознат съм чудесно с неговите качества. Доста добре играе един на един и има скорост. Надявам се да се приспособява добре в тима. Пожелавам му триумф. С неговото привличане и с това на Янчев ние с Дяков подхващаме една линия в трансферната ни политика, обвързвана с привличането и даването на късмет на млади български футболисти. Мисля, че това е пътят ", съобщи президентът Станислав Манолев.

" Изключително съм благополучен, че съм част от този огромен тим с тази невероятна аудитория. Благодаря на управлението, че ми дава този късмет. Ще работим крепко, с цел да се представим на по този начин мечтаното високо равнище ", сподели при представянето си Андрей Йорданов.
 Венци Бенгюзов: Радвам се, че оставам в Пирин за още един сезон
Венци Бенгюзов: Радвам се, че оставам в Пирин за още един сезон

" В тима ще се дава късмет на от ден на ден млади момчета "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР