Пирин (Благоевград) приема Лудогорец в двубой от седмия кръг на

...
Пирин (Благоевград) приема Лудогорец в двубой от седмия кръг на
Коментари Харесай

Сблъсък на орли в Благоевград

Пирин (Благоевград) приема Лудогорец в дуел от седмия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион " Христо Ботев " е с начален час 20.30, а основен арбитър ще бъде Никола Попов от София.

Домакините към момента са в търсене на първа победа от началото на шампионата. Към момента " орлетата " са едвам с две точки в актива си, взети след равенства против ФК ЦСКА 1948 и Спартак (Варна). В Благоевград са наясно, че срещу Лудогорец няма да е по никакъв начин елементарно, само че все пак нямат желание да се предават без борба.

Лудогорец от своя страна върви относително добре от началото на шампионата. " Орлите " са на шеста позиция, само че са изиграли единствено четири от мачовете от началото на сезона. В тях отборът на Анте Шимунджа записа три победи и едно тъждество. Разградчани ще имат едно мислено за четвъртък, когато отборът гостува във Вилнюс против локалния Жалгирис в реванш от плейофите на Лигата Eвропа.
 Шампионите с притесителна голова отпадналост в Европа
Шампионите с притесителна голова отпадналост в Европа

Вкарват едвам 11,3 % от ситуациите

Последния мач сред двата отбора, може да се каже, беше най-голямата изненада на предишния шампионат. Тогава Пирин вкара цели пет гола в Разград и завоюва с 5:3. Другият дуел сред двата отбора от сезона приключи с победа на Лудогорец с 3:1 в Благоевград. Двата състава са играли 10 пъти между тях в историята, като Лудогорец е печелил седем пъти, а Пирин единствено един път - два мача са приключили без победител.
 Красимир Петров: Ще опитаме да се противопоставим почтено на Лудогорец
Красимир Петров: Ще опитаме да се противопоставим почтено на Лудогорец

" Всички сме наясно с класата на " орлите "

Пирин (Благоевград) - Лудогорец

Вероятни сформира:

Пирин (Благоевград) : Я. Георгиев; Дюлгеров, И. Костов, Занев; Х. Хубчев; К. Василев, Р. Цонев, Такахаши, А. Йорданов; П. Йорданов

Старши треньор: К. Петров

Лудогорец: Падт; Сисиньо, Пластун, Вердон, Недялков; Пьотровски, Шоу; Текпетей, Каули, Десподов; Тиаго

Старши треньор: А. Шимунджа

СЪДИЯ : Никола Попов

СТАДИОН: " Христо Ботев ", Благоевград

НАЧАЛО: 18:15 часа

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР