Пилотът на Скот Рединг (Ducati) прекъсна перфектната серия на Джонатан

...
Пилотът на Скот Рединг (Ducati) прекъсна перфектната серия на Джонатан
Коментари Харесай

Рединг прекъсна перфектната серия на Рей в суперпол състезанията в WSBK

Пилотът на Скот Рединг (Ducati) прекъсна съвършената серия на Джонатан Рей (Kawasaki) в суперпол надпреварите от Световния супербайк шампионат (WSBK) от началото на сезона.

That's the way to bounce back WINS Tissot Superpole Race
— WorldSBK (@WorldSBK)
До днешния старт на „ Моторланд Арагон “ петкратния международен първенец бе водач във всяка една обиколка от извършените досега четири спринтови съревнования, само че тази му серия бе прекратена в днешния ден, откакто той не бе водач в нито една от десетте обиколки.

HITS THE FRONT!

What a manoeuvre from the rider!
— WorldSBK (@WorldSBK)
Петкратния първенец въпреки всичко още веднъж направи превъзходно тръгване от своя пол-позишън и поведе след първия завой, само че още в 15-та крива бе изпреварен от Рединг, който не остави късмет на Рей за контраофанзива. По този метод първенеца в Британския супербайк шампионат за предходната година си обезпечи успеха и старт от първата позиция в днешната втора дълга конкуренция. Втори в нея ще потегли Рей, който нямаше проблеми против вчерашния победител Михаел Рубен Риналди (GoEleven Ducati).

is soooo close!

The battle is ON and there are still 8 laps to go
— WorldSBK (@WorldSBK)
На втора редица по-късно през днешния ден ще се наредят Алвара Баутиста (Honda), Чаз Дейвис (Ducati) и Алекс Лоус (Kawasaki), до момента в който на трета местата ще бъдат заети от Топрак Разгатьоглу (Yamaha), Леон Хаслам (Honda) и Том Сайкс (BMW).

Tissot Superpole Race results:

— WorldSBK (@WorldSBK)
В генералното класиране водач преди днешния втори дълъг старт продължава да е Рей, който има актив от 218 точки и води с 27 пред Рединг, до момента в който трети със 141 пункта е Дейвис.

Втората съществена конкуренция от втория следващ спортен уикенд на „ Моторланд Арагон “ започва в 15:00 часа българско време.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР