Пиенето на вода носи много ползи за организма, влияе добре

...
Пиенето на вода носи много ползи за организма, влияе добре
Коментари Харесай

Колко вода е полезно да пием и кога?

Пиенето на вода носи доста изгоди за организма, въздейства добре на метаболизма, оказва помощ за безупречния тип на кожата ни и какво ли още не. Направете си проект и го закачете на вратата на хладилника, с цел да ви подсеща да пиете повече вода. Можете да навиете тревога, с цел да не забравите да пиете задоволително вода в точния час, с цел да се възползвате от всички преимущества, които водата носи на тялото ни. Ние ви предлагаме график, който може да ви помогне да пиете задоволително вода и да го вършиме по най-подходящия метод.

Пийте две чаши студена вода сред 6-8 часа сутринта , преди закуска. Така ще елиминирате токсините, ще подсилите тонуса на мозъка и ще се разсъните по-лесно. Ще подсилите метаболизма си с 24 %, стимулирате храносмилателната система да задвижи процеса.

Чаша чай заран сред 9-10 часа , тъкмо преди да си помислите за някоя нездравословна закуска. Този табиет ще обезпечи удобно въздействие на ставите, ще балансира PH равнищата в организма и ще се отрази добре на имунната система. Кожата ви ще наподобява подмладена и свежа.

Чаша вода, най-малко половин час преди обяд , сред 10-12 часа, ще ви помогне да се справите с непотребните мазнини и ще ускори метаболизма ви през идващите 30-40 минути. Ще усъвършенства мисловния развой и творчеството ви.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР