Пиърс Морган е известен журналист, писател и до миналия вторник

...
Пиърс Морган е известен журналист, писател и до миналия вторник
Коментари Харесай

Откривателят на Сюзан Бойл скочи срещу Меган и Хари ВИДЕО

Пиърс Морган е прочут публицист, публицист и до предишния вторник водещ на предаването на телевизия ITV “Добро утро, Британия”. Той е и един от откривателите на английската музикална сензация Сюзан Бойл.

На 9 март по време на утринното тв шоу 55-годишният Морган нападна Меган след изявлението с Опра Уинфри с думите: “Съжалявам, само че не ѝ имам вяра. Не бих ѝ повярвал даже в случай че ми прочете прогнозата за времето”.

Това разгневи седящия наоколо метеоролог Алекс Бересфорд. Той го упрекна в ефир, че е нарочил брачната половинка на Хари, тъй като преди време тя го е отрязала за срещи. “Дотук съм, не мога повече”, скочи Морган, напусна студиото и си подаде оставката.

Журналистът не отхвърля, че през 2015 година с Меган се виждали и излизали на чашка. Но в деня, когато тя срещнала Хари, изчезнала и не му се обадила повече. Скандалът провокира проливен дъжд от митинги до ITV против устатия тв водещ. Но пък десетки хиляди британци подписаха петиция да го върнат на работа, написа.

Ето публикацията, написана от журналиста за в. “Дейли мейл”, на който е нещатен създател.

Хари и Меган детонираха бомба против монархията

Скверно.

Срамно.

Самосъжалително.

Скандално.

Светотатствено.

Сластолюбиво.

Самообслужващо.

Това са първите мисли, които ми пристигнаха мислено на десетата минути от безкрайния плач на Меган и Хари пред Опра, а съм се лимитирал единствено до думи, които стартират със “с”.

Докато изслушам цялата двучасова вакханалия от лицемерно, самодоволно, отмъстително бръщолевене, от ушите ми заизлиза пара като изригващ гейзер и речникът ми от гневни прилагателни обхвана цялата писменост.

Никога не съм гледал по-ужасяващо неискрено изявление. Нито по-отвратително двулично и спорно. Те

оплакваха

ужасните

си страдания от

кралските трофеи,

само че се възмущаваха, че на сина им Арчи не се разрешава да бъде принц.

Разказваха за неспирните контузии, които им нанасят гадните вестникарски трудове, само че неведнъж акцентираха, че в никакъв случай не ги четат.

Настояваха, че са били принудени да подпишат договорка за доста милиони долари с Netflix и Spotify, тъй като принц Чарлз им спрял издръжката, макар че Хари наследи милиони от починалата си майка принцеса Даяна и целият му живот e финансиран от кралското семейство.

И продължиха по този начин, че да стартира да ти се повдига.

В разгара на пандемията, която към този момент взе над 2,6 милиона жертви, смайващо богатата и привилегирована двойка, която се шири в слънчева калифорнийска къща за 14 милиона $, искаше всички да узнаем, че тя е единствената жертва тук. Меган даже съпостави живота си в двореца със съсипващото, лишено от независимост битие в изискванията на карантина, което би трябвало да трогне многолюдните фамилии от последните етажи на високите блокове с по три деца, опитващи се да учат от у дома, а родителите нямат работа, с цел да платят за храна.

Целият текст прочетете.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР