ПГ на „БСП за България“ иска оставката на Димитър Главчев

...
ПГ на „БСП за България“ иска оставката на Димитър Главчев
Коментари Харесай

БСП настръхна, иска главата на Главчев

ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ желае оставката на Димитър Главчев като ръководител на Народното събрание и разгласи, че цялата им група напущат днешното съвещание. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Жельо Бойчев, откакто ръководителят на Народното събрание в профил от пленарното съвещание Корнелия Нинова и депутата Антон Кутев, съобщи „ Фокус “.

„ Днес е неприятен ден за българската парламентарна народна власт. Беше изработен невиждан, следващ опит от ръководителя на а Народно събрание да се постанова цензура, да се лимитира опцията българската съпротива да приказва, народните представители от Българска социалистическа партия да слагат въпроси. В знак на митинг напущаме днешното съвещание. ПГ на Българска социалистическа партия стартира подписка и процедура по искане оставката на ръководителя на Народно събрание господин Главчев.

Настояваме да бъдат анулирани и наказванията, които той наложи през днешния ден на Корнелия Нинова и Антон Кутев. Българската съпротива и нейният глас няма да бъдат запушени. Ще продължим да отстояваме свободата и демокрацията на страната “, съобщи още Жельо Бойчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР