Певицата Тейлър Суифт, която водеше по номинации за отличията, е

...
Певицата Тейлър Суифт, която водеше по номинации за отличията, е
Коментари Харесай

Тейлър Суифт е големият победител на несъстоялите се Европейски награди на MTV

Певицата Тейлър Суифт, която водеше по номинации за оценките, е огромният победител на несъстоялите се Европейски музикални награди на MTV, заяви уеб сайтът на " Билборд ".

На 19 октомври - малко повече от две седмици преди плануваната дата за провеждането му в Париж, уредниците оповестиха, че шоуто за музикалните оценки тази година няма да се състои. Като причина за решението си те показаха " неустойчивостта на международните събития ".

Diamond Platinumz beats Asake and Burna Boy to be crowned Best African Act Award at the 2023 MTV European Music Awards.

He is the first African Artiste to win three MTV EMAs. He previously won two awards for Best African Act and Best Worldwide Act back in 2015.
— Mpasho News (@MpashoNews)
В неделя, 5 ноември, когато премиите трябваше да бъдат раздадени, MTV разгласява лист с спечелилите. Начело е Тейлър Суифт с три оценки - най-хубав реализатор, най-хубав реализатор онлайн и най-хубав видеоклип за " Аnti-Hero ".

Изненадващо наградата за най-хубав американски реализатор се изплъзна на Суифт. Отличието отиде при рапърката Ники Минаж, която завоюва и премията за най-хубав хип-хоп

По два трофея сграбчиха също Чонгкук от южнокорейската Кей-поп група " Би Ти Ес " и италианските рокаджии " Монескин "

Чонгкук завоюва премиите за най-хубав кей-поп и най-хубава ария за " Seven " , записана в съдействие с Лато, а " Монескин " победиха с наградите за най-хубав рок и най-хубав италиански реализатор.

Maneskin senza rivali, il trionfo agli Mtv European Music Awards: sono loro il «best rock» d'Europa
— Open (@Open_gol)
Нигерийският рапър Рема беше отличен в новоучредената категория за най-хубав афробийтс.  

Диджей Дейвид Гета , който е роден в Париж, където трябваше да се състои тазгодишното шоу, завоюва премията за най-хубава електронна музика.

От MTV споделят, че печелившите реализатори ще получат своите награди.

Тазгодишното събитие трябваше да бъде излъчено онлайн допълнително от 150 страни от Париж. Церемонията не е проведена във френската столица от 1995 година Миналата година премиите бяха раздадени в Дюселдорф, Германия. 

Това е първият път, в който Европейските музикални награди се анулират от учредяването им през 1994 година Дори по време на пандемията шоуто продължи по проект.

На 19 октомври MTV популяризира изказване, в което се посочваше, че поради " неустойчивостта на международните събития " и от нерешителност тазгодишното издание на шоуто няма да се състои. 

star Diamond Platnumz has won the Best African Act Award at the 2023 MTV European Music Awards (EMAs).

He beat Nigerian stars Burna Boy and Asake, Cameroon's Libianca and South Africa's Tyler ICU to the title at the award ceremony in France on Sunday.
— MwanzoTV (@MwanzoTv)
" Европейските музикални награди са годишен празник на международната музика. Докато следим по какъв начин не престават да се развиват събитията в Израел и Ивицата Газа, това не е миг за световно празненство. При състояние, че хиляди хора към този момент са изгубили живота си, това е миг за печал. Гласуването продължава и спечелилите реализатори ще получат своите награди. Очакваме с неспокойствие да бъдем още веднъж домакини на оценките през ноември 2024 година " , се посочваше още в изказването. 

Сред останалите отличници се подредиха Карол Джи и Шакира (най-добро съдействие за " TQG " ), Песо Плума (най-добър нов изпълнител), Били Айлиш (най-добър поп), Анита (най-добро латино), Крис Браун (най-добър темп енд блус).
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР