Певицата Татяна се завърна от Сървайвър с огромна рана на

...
Певицата Татяна се завърна от Сървайвър с огромна рана на
Коментари Харесай

Певицата Татяна се върна от Сървайвър, показа огромна рана

Певицата Татяна се завърна от " Сървайвър " с голяма рана на крайници си, която очевидно е съумяла да резервира в загадка от феновете или занапред следва да забележим от какво я е получила. 

Хитовата пайнерка показа кадър, който сигурно не е за хора със едва сърце. Ожулването е съществено и можем единствено да си представим през какво е минала певицата. 

" Забравяш за болката и единствено напред ", написа Татяна под фрагмента, който показа на стори в Инстаграм. Това не е единствената травма, с която се прибира певицата. По време на една от игрите разтегна мускул, като бедрото продължава да я боли. Това се случи, откакто трябваше да играе в тим със Станилия, която я остави да се мъчи напълно сама. Тя бе ухапана и от скорпион, което понесе изключително мъжки, без никакви преструвки, съобщи " Блиц ".

Майката на племето, както я назоваха, продължи да се бори за мястото си в играта без да мрънка, въпреки болката да е била неописуема. Но тя потвърди, че е мощна и борбена жена, която може да се оправи с всичко и че не е просто капризна фолкпевица, привикнала единствено на разкош. А останалите дами я атакуваха, защото Татяна се оказа брилянтна в обществената игра и по този параграф бе в най-силната мъжка коалиция. Благо, Жоро, Светльо и Иван позволиха единствено една жена в техния тим, което ядоса останалите дами. 

След като съотборниците на Татяна отпаднаха и се озоваха на Острова на отшелника, тя откри общ език с останалите участници. Видимо всички започнаха да я преоткриват и да виждат същинското й лице, а не сплетните и неприятните думи, които са чували от Снежана и Божана по неин адрес. Тепърва следва да забележим до каква степен ще стигне във формата и има ли късмет да обърне играта и да победи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР