Певицата Мария Грънчарова отбеляза 50-ия си рожден ден в тесен

...
Певицата Мария Грънчарова отбеляза 50-ия си рожден ден в тесен
Коментари Харесай

Мария Грънчарова на 50: Имам самочувствие, че изглеждам много добре, но не знам на какво се дължи това

Певицата Мария Грънчарова означи 50-ия си рожден ден в стеснен кръг . Разбира се, че празненството не е минало без торта със златните 50 свещички от горната страна. Приятели я зарадвали се акапелно осъществяване на Happy Birthday. В момента дъщерята на естрадната легенда Борислав Грънчаров е на отмора край морето с най-хубавата си другарка Криси. Това е един от подаръците за рождения ден на Мария.

Тя споделя, че дължи съвършената си визия най-вероятно на ген от майка й. „ На нея не може да й дадеш 76. Аз се майтапя, че проблемите ме карат да наподобявам все по-добре и по-добре. Нямам намеси по лицето от никакво естество. Използвам скъпа здравна козметика. Да, може би това, че упражнявам има значение. С какво се храня доста не внимавам. Имам самочувствието, че наподобявам добре, само че не знам какво се дължи това. Не един и двама ми вършат похвали, и мъже, и дами, които ме виждат за първи път онлайн не имат вяра, че съм  на 50. Единственото, което поставям като изпитание е да подкрепям почти едни килограми. Преди вървях на фитнес, само че стопирах. Сега върша извършения у дома. Достатъчно е да отделиш един час дневно с цел да поддържаш форма “, споделя певицата пред „ Телеграф “. 

За юбилея си певицата отхвърля да е правила равносметки. Споделя, че не съжалява за нищо.

„ Може би доста неща не съм направила както би трябвало, може би съм имала пъклен доста благоприятни условия, които съм пренебрегнала, само че това е моята орис и аз съм я следвала. И съм признателна само и единствено, че има имам хора, с които съм щастлива с които да продължа да пребивавам живота си. За тези 50 години най-хубавото нещо, което ми се е случило е да родя сина си.  Помня този миг и в никакъв случай няма да го не помни. Каквото и да съм правил през годините, каквото да съм творила и сътворила, по-важно от това - задачата да си майка в този живот и да създадеш живот няма. Той ми осмисли живота. Смисълът на живота преди да имаш дете е друг “, разкрива певицата.

За най-тежък миг в живота си дефинира гибелта на татко си . „ По-тежък от този нямам. Надявам се в никакъв случай да нямам. Иначе  разочарования бол ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР