Певицата Лора Караджова не остана дълго сама след раздялата с

...
Певицата Лора Караджова не остана дълго сама след раздялата с
Коментари Харесай

Лора Караджова с нова любпов, мисли за второ дете

Певицата Лора Караджова не остана дълго сама след раздялата с бащата на щерка си – инстуктора по рискови спортове Валентин Славов.

От няколко месеца русокоската е интимна с нов мъж, само че отхвърля да разкрие детайлности за връзката им. Запознати издават, че настоящият й другар също се занимава с музика, само че не е реализатор. Срещнали се около общ ангажимент и любовта посред им бързо пламнала, писа „ Уикенд “.

След раздялата с някогашния Лора станала суеверна и не смеела да споделя доста за новата си тръпка, преди да види в каква посока ще се развият връзките им. Тя била щастлива, че приятелят й се разбирал доста добре с щерка й Алиса – това било едно от значимите условия, които Караджова сложила при започване на връзката им.

4-годишното момиченце изкарало съвсем цяло лято във Варна при татко си, до момента в който певицата се наслаждавала на новата си обич. „ Прецених, че е по-добре да бъде край морето. Аз имам доста работа през този сезон, вървя по участия и нямам физическата опция да се грижа за нея”, оправдава се изпълнителката.

Лора от дълго време се слави като щура купонджийка, само че около майчинството за малко се откъсна от нездравословните привички и неприличните занимания. Откакто е обвързана още веднъж, тя все по-често се замисляла за второ дете и нямала нищо срещу отново да роди, въпреки че скоро ще трансферира 35. „ Не мисля, че възрастта е спънка. Първата ми бременност беше брезпроблемна, тъй че за какво не?! Мечтая си за наследник! “, обяснявала щерката на Данчо Караджов пред хора от обкръжението си.

Блондинката не смее да слага безапелационна оценка на новия си сътрудник, само че се надява връзката им да просъществува във времето. С някогашния пък е запазила положителни връзки в името на детето и към днешна дата с него са другари. „ Не сме правили опити да се събираме, тъй като няма смисъл. Не се разбирахме въобще и няма никакъв късмет още веднъж да заживеем под един покрив. Скандалите ни бяха ежедневни и се тровехме взаимно. Сега се усещам по-спокойна и персоналният ми живот се развива чудесно”, споделя изпълнителката.

След раздялата с Валентин Лора изпаднала в прочувствена дупка, само че бързо преборила напрежението благодарение на сегашния си другар. Той й върнал вярата в любовта и я предиздвикал да изиска нещо, за което преди този момент не мислела – да има още едно дете.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР