Певицата Емануела попиля бившите си мъже. Най-пресните връзки на певицата

...
Певицата Емануела попиля бившите си мъже. Най-пресните връзки на певицата
Коментари Харесай

Емануела жили лошо: Бившите ми не стават за нищо

Певицата Емануела попиля някогашните си мъже. Най-пресните връзки на певицата са с предприемача Митко Динев и Мартин Николов - Елвиса. С последния изпълнителката се раздели напълно неотдавна.

" Аз си ги избрах мъжете. Не те мен, но моят избор се оказа цялостен леш. Единственото хубаво, което ми се случи с Митко, е детето, а той и него желае да ми отнеме. Това приказва единствено по себе си какъв човек е. Неговото най-голямо достижение в живота е да направи дете на Емануела.

Другите му достижения са „ кривогледи “ и не стигат по-високо от танцьорка. Честно върша неприятни избори тъй като те са изправят пред мен, в началото ме убеждават, че са най-хубавото за мен, а след това демонстрират същинската си същина и идва разочарованието. Но не ги обвинявам, аз също съм отговорна за неприятния си избор ", споделя фурията на фолка.

Плод на любовта сред Емануела и Митко е дребният Мити, който е на шест години. Родителите му не престават да водят война кой да вземе родителските права. „ Все още се разправяме “, бе късият отговор на Емануела по тематиката.

Певицата и сега е сама и се усеща щастлива. Една от аргументите да няма мъж до себе си е, че няма време за обществен живот.

" Щастлива съм, тъй като съм в естетика със себе си. Предпочитам да съм сама, в сравнение с лъгана и разочарована. Вярвам в любовта и считам, че в един миг тя ще ме откри. Но в случай че не пристигна, здраве да е “, споделя Емануела. С Елвиса певица се разделя поради систематичните му изневери. Въпреки това Емануела не му се сърди, написа „ България Днес “.

" Бяхме доста влюбени първите години, само че по-късно той загуби интерес. От него се научих по какъв начин да хваща мъжете, които ми изневеряват “, прибавя сексапилната дама.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР