Певицата Джина Стоева стана жертва на нагла измама от страна

...
Певицата Джина Стоева стана жертва на нагла измама от страна
Коментари Харесай

Бизнесмен със съдебно минало измами Джина Стоева

Певицата Джина Стоева стана жертва на нагла машинация от страна на притежател на заведение в Бургас. Чалга дивата се ожали в обществените мрежи и описа за неприятната преживелица.

Става въпрос за кръчма Кралско село в Бургас, чийто притежател е Петър Кюфтето. Той поканил Джина на присъединяване, която след предварителни договаряния смъкнала много от хонорара си.

Накрая обаче не й било платено и тя реши да предизвести сътрудниците си в никакъв случай да не поемат задължения там. „ Колеги, пазете се от Петър Кюфтето. Живее на гърба на изпълнителите и не заплаща уговорените възнаграждения. По-добре не поемайте задължения в кръчма Кралско село в Бургас. Дължат сума ти пари на реализатори “, написа Джина.

Тя беше отбелязала и сътрудника си Ерик, който пее всяка вечер в механата и поради него се съгласила да пее на по-малко пари. Няколко часа по-късно обявата бе изтрита. Остава мистерия обаче дали въпреки всичко е получила уговорената сума за присъединяване или пък вместо това са последвали заплашителни позвънявания.

Петър Биберов, прочут с прякора Кюфтето, има много печална популярност. 38-годишният предприемач има тежко правосъдно минало. Бил е неведнъж осъждан, в това число за палежи и лека телесна щета и като водач на незаконна група.

Източник: Шоу Блиц
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР