Певицата Черил Туиди се завърна с нова песен - "Love

...
Певицата Черил Туиди се завърна с нова песен - "Love
Коментари Харесай

Черил Туиди шокира феновете си с новото си лице

Певицата Черил Туиди се завърна с нова ария - "Love Made Me Do It ", съпроводена с видеоклип, само че почитателите ѝ приказват единствено за изненадващата смяна в лицето ѝ, заяви в. "Мирър ", представен от Българска телеграфна агенция.

Участието на Черил в радиопредаване единствено ускори подозренията, тъй като тя е с подпухнало лице на направените на излизане от постройката фотоси.

"Черил, за какво направи това с лицето си - написа един неин почитател в Туитър. Много е тъжно, че някой, изглеждащ толкоз зашеметяващо, стартира да си прави корекции ". Друг добави: "Не знам какво е по-лошо - некадърна ария или това, че Черил е унищожила лицето си с ботокс. Моля някой да спре тази полуда ". Трети разяснява: "Черил явно не е добре и да цялостни лицето си с филъри и интервенции, явно не оказва помощ. Съжалявам я. Тя е толкоз красива. "

Козметичен хирург изясни, че по лицето на Черил е работено много. "Мисля, че тя си е сложила филъри, тъй като скулите ѝ наподобяват по-големи и по-ясно обрисувани. Бих споделил, че има филъри и в устните. Прибягнала е и до ботокс ". Черил обаче настоя в Туитър, че не изключително положителният ѝ тип се дължи на недоспиване.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР