В светските се появи нова хитова двойка. Фолк идолът Меди

...
В светските се появи нова хитова двойка. Фолк идолът Меди
Коментари Харесай

Циганинът Меди заби Десита на Денис Теофиков

В светските се появи нова хитова двойка. Фолк идолът Меди е забил известна колежка, само че към този момент влюбените крият възприятията си от медиите. Смуглият артист заряза Моника Валериева и бързо я размени с още по-известна мацка - настоящата Десита.

Хора от светските среди издадоха, че Меди и младата фолк вяра са неотдавна дружно и това сигурно ще ядоса нейния продуцент Галин, който има открита война с гаджето на Деси.

Твърди се, че Десита към този момент е разговаряла с мениджърката на Меди за участия и счита да бие шута на откривателя си. 

Запознати разясняват, че връзката й с гласовития ром надали ще продължи дълго, защото Меди не е непрекъснат в връзките си с дамите и ги сменя като носни кърпички. Докато Десита е моногамна и търси нещо съществено, което няма да откри у него. Преди това тя имаше връзка с различен артист - Денис Теофиков, който почина преди повече от две години.

Десита се познава от дълго време с Меди, даже се е включвала в негова ария преди да стане огромна звезда. Искрите на възприятията посред им обаче пламнали едвам в този момент.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР