Певецът на тежък рок Андрей Чолаков стана фолкпевец и предизвика

...
Певецът на тежък рок Андрей Чолаков стана фолкпевец и предизвика
Коментари Харесай

Рокаджия стана чалгар и предизвика скандал

 Певецът на тежък рок Андрей Чолаков стана фолкпевец и провокира огромен скандал в родните музикални среди.

Младежът е фронтмен на рокаджийска тайфа, когато изведнъж взема решение да заложи на кръшните ритми. Но не се отхвърля от нито един от двата стила и се изявява и на двете подиуми.

" Крайно неуместно е метъл почитателите да изпитват ненавист към чалгата и нейните фенове. Все отново приказваме за музика и няма значение в какъв жанр е ", прям до болежка е Анди, както е чалга псевдонимът му.

Заради сходно мислене той си навлича гнева на десетки фенове, които стартират да му пишат гневни писма в обществените мрежи. Някои от тях даже стигат до прекаленост и му пожелават заболявания, както и да му се случат неприятни неща. Въпреки нападките Андрей не се отхвърля от професионалния си път и е решен да се развива и в двата музикални стила. И признава, че няма музика, която не би правил.

За новото си амплоа Чолаков взема фрапантни ограничения - отрязва дългата си коса, която е присъща повече за рокаджиите, и си прави нова прическа. Също по този начин трансформира и стила си на обличане, с цел да е в крайник с чалга трендовете.

Както е по фолкканоните, Андрей кани за новия си чалга план плеймейтка - миналогодишната победителка Жанета Осипова. За видеото към парчето " Забравена загадка " тя захвърля облеклата си и провокацията е реалност.

Певецът доби известност след присъединяване си в " Гласът на България ", където се яви с метъл версия на ария на Милко Калайджиев. Въпреки че не съумя да впечатли изключително в шоуто, металистът чалгар не се отхвърля от музиката, а в противен случай. За негативно време може да се похвали с три независими части.

Паралелно с чалга плановете Андрей оглавява и лична метъл група ANONYME. От дребен се занимава интензивно с музика, като свири на китара, бас и пиано, оповестява " България Днес ".

" След като стартирах попфолк кариерата си, доста хора от ъндърграунд средите се обърнаха против мен. Повечето от тях бяха такива, с които съм бил в действителност правилен през годините. На мен не ми пука въобще, в случай че би трябвало да съм почтен ", споделя Анди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР