Певецът на Ку-ку бенд Борис Солтарийски не изживява май много

...
Певецът на Ку-ку бенд Борис Солтарийски не изживява май много
Коментари Харесай

Защо жената на Борис Солтарийски му наби шута?

Певецът на " Ку-ку бенд " Борис Солтарийски не изживява май доста добър интервал в персоналния си живот, а повода е красивата му брачна половинка Аделина, която избяга преди няколко месеца в Маями и въобще не се е прибирала в родината си.

Брюнетката даже пропусна 41-вия рожден ден на мъжа си, който бе на 26 февруари, и който той отпразнува с балерините от " Магаданс " и сътрудниците си от " Ку-ку бенд ". Липсата на Аделина още повече разгорещи слуховете за разлъка сред двамата.

Потвърждение за разлъката им и това, че сексапилната брюнетка е изтрила всички общи фотоси с Борис от профила си в обществените мрежи. И освен не участва на персоналния му празник, само че даже не го и поздрави, написа " Галерия ".



Вместо това разгласява ежедневно снимки от слънчева Флорида, на които се забавляват с приятелки, а на някои фотоси театралничи и с щерка им Ема. Какво прави обаче оттатък океана не излиза наяве. От там тя развива и стилната си марка, която има свои фенове поради настоящите кройки и относително преференциалните цени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР