Прегърни я“, Целуни я“, Кажи й колко е красива“, Избери

...
Прегърни я“, Целуни я“, Кажи й колко е красива“, Избери
Коментари Харесай

ИЗМАМА?!? Продуцентите диктуват на Ергенът какво да прави

„ Прегърни я “, „ Целуни я “, „ Кажи й какъв брой е красива “, „ Избери Маги “, „ Изгони Мария “… Така протича всеки епизод от „ Ергенът “ – със слушалка в ухото и скришен глас, който му диктува какво да прави, по какъв начин да приказва и коя дама да изгони.

Доказателството е във, където ще чуете гласа от слушалката да подсказва на Алек Младенов по време на срещата му с Магдалена: „ Алек, прегърни я! Прегърни я! “. Секунда по-късно Ергенът покорно извършва нарежданията на продуцента.

За да се чуят заповедите на тайния глас от слушалката, звукът би трябвало да е интензивен до дъно. „ По принцип приказват безшумно на Алек, тъй че да не се издадат пред камерите и гласът на процедура е неосезаем от фена. В множеството случаи обаче девойките чуват всичко, което му диктуват, тъй като са прекомерно покрай него “, разкриват източници на Intrigi.bg.

Подобен случай имаше и в първия сезон на „ Ергенът “, когато даже феновете чуха по какъв начин шушукат имена в слушалката на Виктор Стоянов по време на Церемонията на розата. В следствие Виктор самичък е поискал да махне „ бръмбара “.

При Алек обстановката се оказала по-сложна, защото в множеството от случаите той самичък не знаел по какъв начин да реагира и предпочитал да го направляват посредством авансово открит сюжет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР