Изборът на фаталната красавица Ива Иванова, която в предишни години

...
Изборът на фаталната красавица Ива Иванова, която в предишни години
Коментари Харесай

Шефката на ДФЗ Ива Иванова - манекенка без консумация

Изборът на съдбовната хубавица Ива Иванова, която в предходни години се е изявявала като манекенка, за изпълнителен шеф на Държавен фонд земеделие, напълно естествено разбуни духовете измежду политическия хайлайф и елементарните зяпачи.

Ефектната дама допреди няколко години е блестяла в провокативни пози и нищожно облекло в уеб сайтове за модели. Злите езици в бизнеса настояват, че Ива е прекарала прекомерно малко в попрището и не е влезнала в листата на хубавици " с консумация ", каквито са множеството подопечни на стилните организации девойки.

След стремглавото ѝ нанагорнище по стълбицата във фонд „ Земеделие " фотосите са свалени от уеб страниците, само че към момента могат да се намерят техни следи в интернет търсачките. Тези фотографии обаче не са изключително качествени и не разкриват до дъно заложбите пред камера на новата звезда в българското земеделие. 



До 2009 година Иванова е работила в банковия бранш. От 2010 година досега заема разнообразни длъжности в Централно ръководство на Държавен Фонд „ Земеделие “ – основен специалист, шеф отдел и шеф дирекция „ Договориране по използване на ограничения за развиване на селските региони ”, споделят от нейната работа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР