Докато Доналд Тръмп активно се бори за поста държавен глава,

...
Докато Доналд Тръмп активно се бори за поста държавен глава,
Коментари Харесай

Иванка Тръмп извади метър баджак

Докато Доналд Тръмп интензивно се бори за поста държавен глава, щерка му Иванка става все по-секси.

Сега русокоската наподобява с 20 години по-млада от действителната си възраст. Според почитателите на Иванка тя не е била толкоз неотразима даже по време на кариерата си на модел.

Година преди успеха на татко си на изборите, русокоската роди третото си дете. След бременността Иванка очевидно мъчно се върна във форма. И когато пристигна време да работи за Белия дом, тя към момента не беше изцяло удовлетворена от формата си. 

Освен това в обществените мрежи хората постоянно се майтапиха с нея и обсъждаха пухкавата й визия. Това още повече разстрои Иванка.

Но този път тя реши да не повтаря минали неточности. Президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат едвам през ноември, само че дъщерята на президента към този момент е подготвена.



През последните месеци Иванка видимо отслабна. Изглежда в никакъв случай не е била в толкоз съвършена форма. 

Освен това почитателите й са сигурни, че тя се е обърнала за помощ към еластичен хирург. Чертите на лицето на русокоската са се трансформирали видимо. Но може би това са единствено последствията от неочакваната загуба на тегло.

Наскоро тя сподели супер секси тяло по време на вечеря със брачна половинка си. Блондинката бе снимана от папараците в рокля от наследник сатен с рискова дължина. 

Иванка носеше сребърни сандали на краката си. Очевидно не е доста комфортно да се седи в такава рокля, само че Иванка изглеждаше доста впечатляващо.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР