Певецът на английската рок група Blur Деймън Албарн се отприщи

...
Певецът на английската рок група Blur Деймън Албарн се отприщи
Коментари Харесай

Деймън Албарн от Blur се раздразни от „мълчаливата“ тълпа на Coachella и се зарича никога повече да не се връща

Певецът на британската рок група Blur Деймън Албарн се отприщи против апатична навалица от Coachella, заричайки се в никакъв случай повече да не се връща, откакто посетителите на концерта отхвърлиха да пеят дружно по време на сет.

Феновете на Blur бяха отвън себе си, когато в обществените медии се разпространиха нови клипове, показващи разочарованието на Деймън от посетителите на фестивала по време на техния сет от 13 песни на първия уикенд Coachella. По време на осъществяването на групата, брит-поп групата даде всичко от себе си, като буйно извърши своите хитови класики от 90-те като Girls & Boys, Popscene и Song 2.

По време на шоуто Деймън постави голям брой старания, с цел да се ангажира с почитателите и ги накара да пеят дружно с припева на техните оглавяващи класациите песни, само че беше посрещнато с оглушителна тишина. След доста опити да съживи мрачната американска аудитория, 56-годишният актьор очевидно се разочарова и изстреля: „ Никога повече няма да ни видите, тъй че може и да го изпеете, по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР