Певецът и композиторът Николай Агутин някога е работил с Алла

...
Певецът и композиторът Николай Агутин някога е работил с Алла
Коментари Харесай

Алла Пугачова направи грешка като се премести в Израел. Съпругът й не иска да ходи на фронта

Певецът и композиторът Николай Агутин в миналото е работил с Алла Пугачова. В младостта си и двамата са част от групата " Весёлые ребята ", която Николай основава. Той счита Пугачова за умна жена. Според него обаче певицата е направила ужасна неточност, като се е преместила от Русия в Израел.

" По някаква причина тя беше привлечена да отиде там, не знам. Въпреки че е доста интелигентна и съобразителна, знам това, тъй като работихме дружно две години. Затова за мен е необичайно, че тя предприе такава недомислена стъпка. Буквално тази нощ се разсъниха и започнах да се тормозя за нея и за обстановката, в която попадна! " споделя Агутин в изявление за портала Dni.ru.

От 7 октомври насам палестинско-израелският спор не стихва. Бойци на " Хамас " убиха повече от 1300 израелци и взеха десетки хора за заложници. Израел отговори на терора с масирани въздушни удари, убивайки 1400 палестинци. Николай Агутин е сигурен, че заминаването за страна, в която е избухнала такава ужасна война, е огромна нелепост.

" Съжалявам Алла, тъй като направи нещо извънредно неуместно ", споделя Агутин.

Алла Пугачова напуща Москва през февруари 2022 година с децата и брачна половинка си. Впоследствие певицата получи израелско поданство и се откри в предградие на Тел Авив. Когато войната избухва цялото семейство се скрива в бомбоубежище.

Съпругът на Пугачова Максим Галкин поддържа Израел в обществените мрежи. В същото време музикантът не желае да отиде на фронта, с цел да отбрани новата си татковина. Той споделя, че не става за готовност заради възрастта си, също така в никакъв случай не е държал автомат в ръцете си, макар че е наследник на руски пълководец.

Баща му, генерал-полковник Александър Галкин, е бил отпред на Главно бронетанково ръководство на Министерството на защитата на Съюз на съветските социалистически републики и Русия.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР