Петото юбилейно издание на утвърденото състезание TRACE (ТРЕЙС) - The

...
Петото юбилейно издание на утвърденото състезание TRACE (ТРЕЙС) - The
Коментари Харесай

Над 300 участници в TRACE ще търсят скрито съкровище в подкрепа на деца, лишени от родителски грижи

Петото юбилейно издание на одобреното съревнование TRACE (ТРЕЙС) - The Treasure Race Adventure (www.trace.amaze.bg) се организира в три града в страната – София, Пловдив и Варна, през май и юни тази година. В него вземат участие над 300 дейни и обществено ангажирани хора със своите фамилии, другари и сътрудници. В тимове от по 5-ма те търсят прикрито богатство - паричен Награден фонд на обща стойност 1500 лева, и за втора поредна година посредством своето присъединяване поддържат благотворителна идея за деца, лишени от наставнически грижи – осъществяване на „ Мини ТРЕЙС “.

TRACE (ТРЕЙС) е спортна игра, в която в продължение на четири часа тимовете минават през поредност от физически и логичен провокации, разчитат карти, откриват улики и разгадават загадки по пътя към заветната цел и в името на благотворителната самодейност. В конкуренцията тимовете разчитат главно на умелото съгласуване и екипността между тях, употребявайки самостоятелните и груповите си качества – експедитивност, сръчност, логичност, умелост и други.

Благотворителните надпревари ще се проведат през май и юни - във Варна (27.05.2018 г.), в Пловдив (03.06.2018 г.) и в София (10.06.2018 г.). Отборите спечелили от трите града се класират за присъединяване на Националния край на TRACE (ТРЕЙС) и печелят по 200 лева от специфичния Награден фонд. В решаващата конкуренция тимът, който първи откри съкровището, печели купата Национален победител на TRACE за 2018 година, 500 лева облага от Наградния фонд, както и отмора в Банско и куп други дарове. Всички финалисти имат опцията да участват на „ Мини ТРЕЙС “ и да отдадат своето внимание към децата.

„ Мини ТРЕЙС “ е преобразуван вид на главното съревнование, в което вземат участие деца и юноши на възраст сред 8-18 години дружно с техните възпитатели. Под формата на занимателни и забавни игри децата също се въплъщават в търсачи на прикрито богатство. Партньори на „ Мини ТРЕЙС “ са SOS Детски селища, които и през 2017 година се включиха в благотворителната идея на TRACE.

На публична гала TRACE ще означи своя празник като срещне всички участници през годините, спонсори и сътрудници, подкрепящи събитието, с цел да споделят дружно същинското богатство - незабравимите страсти и прекарвания.

Регистрациите са отворени и всеки искащ може да се запише за присъединяване на www.trace.amaze.bg.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР