Международната лизингова компания Alphabet стъпва на български пазар в стратегическо

...
Международната лизингова компания Alphabet стъпва на български пазар в стратегическо
Коментари Харесай

Hertz Leasе и Alphabet обединяват сили за българския пазар на лизингови автомобили

Международната лизингова компания Alphabet стъпва на български пазар в стратегическо партньорство с Hertz Leasе. Успешно съдействие сред Аутотехника ООД /Autohellas Group и Alphabet се подписа през днешния ден. Две огромни групи сплотяват своите сили.

Аутотехника ООД / Autohellas Group приветства Alphabet на българския пазар и три други страни, като по този метод затвърждава водещата си позиция в дълготрайния лизинг.

София 12/12/2018 – Аутотехника ООД /Autohellas Group, водеща компания в региона на оперативния лизинг на българския пазар, подписва стратегическо партньорско съглашение с Alphabet, като извънреден сътрудник за Гърция, Кипър, България и Хърватия. Alphabet участва в 28 страни по целият свят и е една от най-големите интернационалните лизингови компании. Това съдействие е скъпо допълнение към портфолиото на Аутотехника ООД /Autohellas Group, защото обезпечава достъп и благоприятни условия за бизнес с спомагателни интернационалните сътрудници.

Аутотехника ООД /Autohellas Group, компания с дълголетен опит в региона на оперативният лизинг се отличава с съвременни благоприятни условия и концепции за ремонт и поддръжка на коли. Alphabet прави оценка насъбраното от Autohellas ноу-хау и наличието й в осем страни, представяйки интернационалната марка Hertz и започва извънредно съдействие. Това взаимоотношение дава на Alphabet достъп до нововъзникващите пазари на Балканите и Кипър, като в това време подсигурява на техните интернационалните клиенти конкурентни артикули и услуги с гаранциията на Autohellas Group.



Водещата лизингова компания на международния пазар

Alphabet е с централно ръководство в Мюнхен, Германия, като през днешния ден е показана в 28 страни. Компанията е записана през 1997 като част от групата BMW и има забележителен опит в интернационалното корпоративно ръководство на автопарк и лизинг.

Портфолиото й включва консултантски услуги, финанси и интелигентни артикули и услуги за ръководство на фирмени автопаркове. Alphabet би трябвало изцяло да приспособява продуктите и услугите си към потребностите и условията на своите клиенти. Понастоящем Alphabet ръководи портфолио от над 680 000 коли и лекотоварни транспортни средства чартърен от всички марки и заема четвърто място на световния пазар.

„ Обединяването на силите за обезпечаване на най-подходящите и гъвкави решения за подвижност на интернационалните корпоративни клиенти е разумна и насочена към бъдещето стъпка за Autohellas “, сподели Димитриос Мангиорос, заместник-управител на Autohellas.

Ричард Скуулинг, основен търговски шеф на Alphabet International се съгласява, че: „ Цялостния метод на Autohellas, съчетаващ типичен лизингови подходи комбинирани с на практика опит, подхожда на задачата на Alphabet да подсигурява задоволство на клиентите и да помогне на фирмите да реализират своите цели посредством използване на вярното комбиниране на артикули и услуги. “

Autohellas

Autohellas съставлява марката Hertz в Гърция от 1974 и е най-големият интернационален франчайз на Hertz. Autohellas започва за първи път действен лизинг в Гърция през 1989 и продължава да прави нововъведения, като предлага решения, съобразени с съответните потребности на всички браншове. В допълнение тя има най-голямата частно притежавана мрежа в осем страни – Гърция, Кипър, България, Сърбия, Черна гора, Хърватия, Румъния и Украйна, с повече от 125 обслужващи пункта, 51 от които на летища.

За повече информация посетете: www.hertz.gr/Company

Аутотехника ООД е част от Autohellas Гърция и оперира от 1995 година на българския пазар и е първата компания стартирала действен лизинг в България, разполага със личен сервизен център, местоположения за продажба на нови и използвани коли и над 110 сервизни колегата в цялата страна.

За повече информация посетете: www.hertz.bg

За Alphabet

Alphabet е една от водещите лизингови компании в Европа, Австралия и Китай. Тя също е и пионер в основаването на модерни решения за подвижност: АлфаЕлектрик предлага на фирмите повсеместен метод към eMobility, AlphaCity е ефикасна корпоративна опция за шерване на коли, AlphaGuide, приложение за мобилни телефони улесняващо своите консуматори, а AlphaFlex дава на чиновниците благоприятни условия за избор, а на фирмите цялостен надзор върху разноските.

За повече информация посетете www.alphabet.com

Редактор: Александър Коларов
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР