Петнадесет души са били ранени снощи в нова автобусна катастрофа

...
Петнадесет души са били ранени снощи в нова автобусна катастрофа
Коментари Харесай

Автобус се блъсна в сграда, пострадаха 15 души СНИМКА

Петнадесет души са били ранени нощес в нова автобусна злополука в град Местре, в Северна Италия - до Венеция, единадесет дни след инцидент с рейс в същото обитаемо място, който лиши живота на 21 души, съобщи ДПА.

Полицията заяви, че този път електробусът е излязъл от пътя при завой и се е забил в жилищна постройка. Никой от потърпевшите не е в сериозно положение, прецизират управляващите.

Кметът на Венеция Луиджи Бруняро написа в обществена платформа, че всички рейсове, принадлежащи на компанията " Линеа " в региона на Венеция " ще бъдат спрени неотложно от придвижване ". Автобусът, паднал от естакада преди 11 дни, също е на " Линеа ", като е бил взет чартърен от управата на къмпинга " Ху " в квартала Маргера на град Местре.

По-рано тази седмица италианската прокуратура започна следствие на трима души, включително на изпълнителния шеф на " Линеа " и на двама чиновници на кметството, които дават отговор за мостовете и пътищата. 

ДПА припомня, че аутопсията, осъществена на тялото на 40-годишния водач на рейса, е посочила, че той е бил здрав. Имаше първична версия, че му е прилошало зад кормилото, написа Българска телеграфна агенция.

Според италианските медии, на които се базира ДПА, водачът на рейса, който е аварирал нощес, е имал здравословен проблем и по тази причина е изгубил ръководство на транспортното средство. Като множеството пасажери и той има релативно леки контузии.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР