Петият сезон на най-екстремното риалити в България Игри на волята“

...
Петият сезон на най-екстремното риалити в България Игри на волята“
Коментари Харесай

Нови сблъсъци в Игри на волята 5 връщат най-добрите бивши участници на Арената

Петият сезон на най-екстремното риалити в България " Игри на волята “ започва грандиозно, предлагайки тежки борби и непредвидени обрати още в първата седмица. Вчера стана явен и първият изпъден участник - репортерът Трифон Симеонов - Туньо. Той се изправи против съотборника си - компютърния талант Момчил Василев, който го победи безапелационно в тежката борба за оцеляване.

Всяка събота вечер по NOVA феновете ще станат очевидци на нов тип борби. Те ще опълчват най-силните и паметни някогашни участници против кандидати от кастингите на " Игри на волята “, които не са получили място в сезон 5. Залогът е висок - билет за сезон All Stars при победа на опитните състезатели и пряк пропуск за сезон 6, в случай че завоюва кандидатът. Първата борба ще се състои още довечера от 20:00 часа по NOVA и в нея ще се включи един от най-способните участници и подгласник на спечелилия от сезон 4 - Филип Атанасов - Фифо.

Новите борби ще изиграят основна роля за племената в “Игри на волята " 5. Всяка седмица Амазонките, Гладиаторите или Старейшините ще имат опция да дадат своя залог за спечелилия в конфликта. Дали ще заложат на кандидата за сезон 6 или звездата от “Игри на волята ", ще зависи единствено от мощната им вътрешен глас. Ако съумеят да познаят спечелилия в кастинг борбата, те ще печелят съществени преимущества. При неверен залог обаче предстоят санкции, които могат да разбият на пух и прахуляк всички тактики в племената.

Победителят от сезон 4 Алекса също ще стане част от новите кастинг дуели. На Арената ще забележим и още двама първенци - Андрей Гридин от сезон 3 и Милен Цветков от сезон 2. Двама от най-запомнящите се играчи от третия сезон на рисковото риалити - Стартимир Георгиев и Димитър Морунов, както и “амфибията " от сезон 4 - Георги Янев също ще вземат участие в борбите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР