Петима полицаи бяха нужни, за да овладеят мъж с черно

...
Петима полицаи бяха нужни, за да овладеят мъж с черно
Коментари Харесай

Кой е мъжът с расото, който се хвърли с кръст срещу Кирил Петков пред президентството

Петима служители на реда бяха нужни, с цел да овладеят мъж с черно расо и златен кръст в ръка, който се втурна да анатемосва Кирил Петков пред постройката на президентството при връщането на мандата от акад. Николай Денков.

Мъжът се показва като " иподякон " (църковен асистент, който не е свещеник), само че връзката му с православната черква не е повода, заради която е излязъл на площада. А сцената на " Дондуков " 2 не е първата му провокация против " Продължаваме промяната ".

Атанас Стефанов е някогашен претендент за народен представител на проруската партия МИР, като през март 2023 година се прочува с " подвига " си да смъкна украинското знаме от балкона на Столична община и да го хвърли на земята с крясъци " Вън украинските фашисти ". В същата предизборна акция пресреща Асен Василев на партийна демонстрация на Политическа партия в Пловдив и взема решение да му " подари " женско долни дрехи, оцапано в алена багра.

Стефанов се показва за ръководител на гражданско съдружие " Приятели на Русия и православния свят " - организация, основана през 2002 година от починалия към този момент старозагорски художник Христо Танев (в регистъра на неправителствените организации няма информация за промяна на управлението на сдружението). В други свои изявления той приказва от името на незнайния " Български национален събор ".

Стефанов е и постоянен участник е в шествията за " мир и суверенитет " и в неразрешения поход на " Безсмъртния полк " на 9 май, когато вървеше един до друг със духовник и с представител на БСП-София под аленото знаме със сърп и чук на Съюз на съветските социалистически републики.

На 20 май - още веднъж в подрасник - той се появи и на шествието на " Възраждане " и русофилите, което кулминира с хвърлянето на алена багра по постройката на Европейската комисия и символичното горене на хартиени долари.

В различен " пърформанс " Стефанов пресреща депутата Радостин Василев пред постройката на Българска телеграфна агенция тъкмо откакто разгласява записа от съвещанието на " Промяната ", ръкува се с него и пита: " Докога ще ги поносим " и назовава ПП-ДБ и ГЕРБ " коалиция на войната ".

Стефанов показва непосредственост както с Елеонора Митрофанова, с която не пропуща случай да се снима през последните няколко години, по този начин и с някогашния съветски дипломат Анатолий Макаров - както се вижда в профила му във Фейсбук.

През 2019 година той е посетил и икономическия конгрес в Санкт Петербург - по същото време, в което и президентът Румен Радев присъстваше на събитието и се срещна с Владимир Путин.

Тогава в Русия Стефанов се е снимал с говорителката на Сергей Лавров Мария Захарова, някогашният немски канцлер Герхард Шрьодер, френската националистка Марин льо Пен и други хора от обкръжението на властта в Кремъл - в това число патриарх Кирил.



През декември 2019 година Стефанов се оказва и измежду публицистите на годишната конференция на Владимир Путин и рещава да му подари икона на Св. Иван Рилски и сурвачка.

Пред BGOnAir той изяснява, че желал Путин да даде 2 милиарда $ " като за начало ", за изграждане на българо-руски храм в София и за " дотъкмяване на енергийните планове ".

Тогава той се показва за публицист от несъществуваща организация bulpress.bg.

Сайтът Faktor.bg обръща внимание и на друга забавна детайлност при абсурда със Стефанов в Русия - мъжът и синът му няколко пъти се оказват на церемонии на Румен Радев, в които детето се снима с президента, до момента в който му подарява икона или портрет на Левски.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР