Петима души са обявени за общодържавно издирване, а четирима са

...
Петима души са обявени за общодържавно издирване, а четирима са
Коментари Харесай

Петима се издирват заради масов бой с бухалки на булевард в Пловдив

Петима души са оповестени за общодържавно търсене, а четирима са арестувани след всеобщ пердах на бул. в Пловдив, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.  При сбиването, станало на червен светофар, е потърпевш един човек, на който е оказана лекарска помощ. Сбиването е било сред две групи, като свадата почнала още през ноември, съобщи Българска национална телевизия, като се базира на източници на полицията. 

Двете групи се срещнали още веднъж преди ден пред Пловдивския затвор, където още веднъж се сбиват и откакто четирима от тях са арестувани - единият се обажда на свои другари. Така се стигнало до последващия всеобщ пердах.  Инцидентът е станал в събота и е сниман и пуснат в обществените мрежи. 

" Незабавно са били ориентирани полицейски чиновници на местопроизшествието и в незабавния кабинет. При следствието са открити девет лица, съпричастни към осъщественото действие. Установено и е местонахождението на 4 от тях, които са арестувани със заповед за полицейско задържане за период от 24 часа. Петима към момента се търсят ", изясни основен контрольор Венелин Костов – шеф на Трето районно полицейско ръководство – Пловдив.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР