Аз съм за глобите, но без контрол, няма смисъл от

...
Аз съм за глобите, но без контрол, няма смисъл от
Коментари Харесай

След фаталната катастрофа в Пловдив: Министърът да спре да обещава, защото после не си спазва думите

„ Аз съм „ за ” санкциите, само че без надзор, няма смисъл от санкции. Министърът да спре да дава обещание, тъй като след това не си съблюдава думите. Каза, че ще стават бързо тестванията за дрога и излъга. Сега камерите ще дойдат, но те стационарни ли ще бъдат или отново триноги и ще би трябвало да плащаме за коли и човек, който да ги пази. Тези санкции като ги съберем какъв е смисълът?.Всеки ден ставаме очевидци на модела „ Семерджиев ”, просто имената са разнообразни. Това са хора, които нямат възприятие за безотговорност, тъй като имат шапки. Пази ги или някой от полицията, или мама и тати. Това са хората,които ги спрат катаджиите, споделят „ Искаш ли на следващия ден да те уволнят? ”.Това съобщи в ефира на Нова телевизия адвокатът Елица Буенова. 

Според нея решението на казуса е да се включи лишаване на точки с електронен фиш, а освен с наказателно разпореждане.

„ За да може на всички джигити да им лишаваме книжките.  След това да минават обновителен шофьорски курс и да вървят на психо тест, където да има видео наблюдаване ”, разясни Буенова.

„ Събираемостта на санкциите скача. За предходната година са 233 милиона лв., от тях са събрани 115 милиона лв., което значи повече от 50 %.  Къде отиват парите от тези санкции? Държавата  е отговорна за протичащото се. Министерството на вътрешните работи, на образованието, на превоза, на районното развиване, са радикално противоположни в мненията си ”, счита Йонко Иванов  от Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка.

Според автомобилният играч Николай Арабаджиев младежите постоянно губят визия за това кое е вярно и кое не. По думите му би трябвало да има обезопасени места - вид полигони, където те да карат с висока скорост. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР