Пети лунен ден е един от най-важните в първа фаза

...
Пети лунен ден е един от най-важните в първа фаза
Коментари Харесай

Днес е 5-ти лунен ден: време за промяна и израстване, пазете се от негативни влияния

Пети лунен ден е един от най-важните в първа фаза на луната, защото е ден за промяна и вътрешна смяна . Той е считан за повратен интервал през първата половина на месеца, защото точно през него всичко, направено през първите четири лунни дни, приема осезаема материална форма .

В този лунен ден е належащо да сте изключително деликатни към всички свои дейности, мисли и действия . Всичко, което е помислено през днешния ден, наложително намира своето действително изражение.

 луна Unsplash

Смята се, че пети лунен ден е време за световни промени . На всичко, което ви се дава в пети лунен ден, би трябвало да гледате като на извънредно нужен материал за вашето духовно израстване. Дори да ви се коства, че всичко се унищожава, не се отчайвайте!

В интервала на промяна е доста значимо да съумеете да приведете в естетика другите енергийни потоци, да уравновесите противоположностите в себе си. Това е време за синтез, сливане на диаметрално противоположни феномени в човешкото създание, в едно цяло.

Не бива да се учудвате, в случай че в този лунен ден ви е ту добре, ту зле, ту умерено, ту празно. Възприемайте промяната на тези положения като натурален стадий в обновяването на вашата същина. Най-важното е да не „ зацикляте “ на едно или друго възприятие.

С всички сили се постарайте да задържите „ златната среда “ и тогава пети лунен ден може да стане за вас този извор, потапяйки се в който да излезете пречистени и актуализирани. Денят е предопределен за това вие да съумеете всичко, което е във и с вас – материално и духовно, както и да изведете духовното на ново равнище.

Това е доста уместно време да останете уединено със себе си . Постарайте се да ограничите външните контакти до най-малко, защото в интервала на промяна на човек се случват някакви непредвидени и в някаква степен несъответстващи реакции на протичащото се. Контролирането на тези реакции е доста мъчно, а от време на време – невероятно.

 луна Unsplash

Всичко, което ви се коства като спънка в 5 ти лунен ден, в реалност ви демонстрира идната стъпка по пътя на развиването ви . Затова е належащо да намерите сили в себе си, да осъзнаете този факт и да го употребявате за духовния си напредък.
 Edna предлага " Кибрит " - кутията, цялостна с клечки уют и благополучие, които ще зарадват всеки
Няма нищо ненужно и излишно в този лунен ден. Дръжте в мозъка си единствено чисти мисли. Анализирайте постъпките на близките. Постарайте се да разберете кой ви поддържа и кой не ви мисли положителното. По този метод може да съумеете да се освободите от нежелани странични въздействия .

Довършете доколкото е допустимо всички свои позитивни планове – в пети лунен ден не трябва да се оставят незавършени положителните каузи. Незавършеното положително може да се трансформира в тягост и грижа за вас. Избягвайте да проявявате недоброжелателност към хората.

Благоприятни за днешния ден са креативната интензивност и упоритостта за постигане на задачите . Ако считате себе си за кардинален човек, то Луната е на ваша страна. В пети лунен ден постигате триумф във всичко, обвързвано със отбрана на идеалите и виталните ви правила.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР