Петеккая обожава тъщата си и дори я нарича мамо“. Той

...
Петеккая обожава тъщата си и дори я нарича мамо“. Той
Коментари Харесай

Тъщата и тъстът на Джихан останаха под отломките след опустошителното земетресение

Петеккая обожава тъщата си и даже я назовава „ мамо “. Той прикани от профила си в обществената мрежа за помощ. Припомняме, че артистът загуби личната си майка в разгара на втората вълна на коронавирус пандемията през 2020 година Госпожа Шерифе напусна този свят на 69 години. В последните дни от живота си освен не разпознаваше сина си, а даже не знаеше коя е самата тя, поради деменцията, от която страдала.

 

Екранният Джихан постоянно е давал благо и драго за фамилията си. Дори е безапелационен, че без брачната половинка си Дидем нямало да бъде толкоз сполучлив мъж. Освен това не крие, че двамата са имали и тежки мигове, даже един път стигнали до бракоразвод преди близо 20 години.

Той обмислял да се разделят, тъй като ревността й напряко го съсипвала.

 

Актьорът благославя Всевишния за това, че брачната половинка му се е трансформирала и акцентира, че към днешна дата не си показва живота без нея. Именно с помощта на Дидем, той съумя да се оправи с най-големия си проблем – алкохолизма.

Тя го снимала всякога, когато е пийнал, а щом изтрезнеел го заставяла да гледа клиповете. Пускала му ги непрестанно, до момента в който най-после не се отвратил от себе си. Именно срамът, който изпитал, го избавил от чашката. Днес стои надалеч от всевъзможни спиртни питиета.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР