Петък 13 е. Фаталистите смятат, че това е един от

...
Петък 13 е. Фаталистите смятат, че това е един от
Коментари Харесай

Петък 13 или защо днес е много хубав ден

Петък 13 е . Фаталистите считат, че това е един от най-лошите дни в годината, в които човек би трябвало да бъде доста деликатен, да бяга от черните котки като демон от тамян, да не потегля на път, да не се подстригва, да не си реже ноктите, да не минава под стълба, и всевъзможни други сходни суеверия.

 Снимка 317502

Някои хора отхвърлят да се качат в автомобил, да се возят в асансьор, изключително до 13 етаж, и въобще стопират с ежедневните си отговорности. Ако и вие сте един от тези, които се опасяват от петък 13, значи страдате от парасаведекатриафобия (paraskavedekatriaphobia).

 Снимка 317504

Ако не желаете да имате каквато и да е уплаха и желаете да се избавите от безпокойството, което вероятно ви е налегнало, хубаво е да знаете, че през днешния ден самолетните билети са доста евтини. Може да предвидите това за идващия петък 13, който се пада през април 2018 година

 Откъде идва неприятната популярност на петък 13
Откъде идва неприятната популярност на петък 13

Не е без нищо фатализмът към този ден

Ако въпреки всичко не сте чак подобен храбрец и не ви се желае да летите в облаците, тъй като си спомняте за злополуката с чилийски аероплан, която става в Андите точно на днешната дата, има какво да вършиме.

След всеки петък 13, идва събота 14, което може да значи единствено едно - уикендът е тук!

Наспете се хубаво и разгледайте програмата за вечерта, тъй като тъкмо довечера всеки уважаващ себе си клуб прави специфични празненства, които оферират яка музика и още куп забавни неща.

 Снимка 317503

Има страни по света, в които пазарът на парцели на петък 13 е извънредно слаб и вие бихте могли да спазарите огромна покупка, на доста добра цена.

Оказва се, че същото е със сватбите. Във Англия да вземем за пример може да извършите резервация на петък 13, която да е в пъти по-евтина от междинната цена за различен ден от седмицата.

И нещо любопитно, което е надалеч от разпятия, светкавици и произшествия. Знакът на Холивуд е бил открит в петък - 13 юли 1923 година Тогава той е бил HOLLYWOODLAND и е издигнат, с цел да популяризира жилищното строителство в региона.

 Снимка 317506

Надписът в следствие се трансформира в една от най-големите туристически атракции в света и знак на американското кино.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР