Пет организации на привърженици на “Ботев (Пд) излизат на протест

...
Пет организации на привърженици на “Ботев (Пд) излизат на протест
Коментари Харесай

Фенове на “Ботев” окупират площад “Съединение” следващата седмица

Пет организации на последователи на “Ботев ” (Пд) излизат на митинг под надпис " 100% Колежа ". Феновете оповестиха, че се събират на площад “Съединение ” на 1 февруари в 18 ч.

“Няма човек, който да не има вяра, че обединени ще спечелим този мач ”, пишат от организациите в обръщението си. Те заплашиха, че са подготвени да излязат на улицата преди 2 дни в друго писмо, адресирано до кмета на Пловдив Здравко Димитров и Бойко Борисов.

Ето целия текст, публикуван от последователите на клуба:

Уважаеми Ботевисти,
Време е да залеем улиците на Пловдив с жълто-черно море от хора, които милеят за своя дом! Хора, които 10 години проявявахме самообладание, изглеждащо като че ли неизчерпаемо. Хора, които не изгубиха разсъдъка и вярата си в Ботевизма и за момент, само че бяха лъгани и живяха във времена нелепи, в които крадци ръководят слепи!

На 01. 02. 2023 година (сряда – Трифон Зарезан) тъкмо в 18:00 ч. се събираме на емблематичния за Пловдив площад „ Съединение “! Няма човек, който да не има вяра, че обединени от КПБП, съдружие ПФК Ботев, фондация „ Жълто и черно “, Бултрас Файт Клуб и обединени фракции Бултрас, ще спечелим този мач!

Сигурни сме, че и след деня на Трифон Зарезан ще имаме мотиви за празненства, тъй като когато сме дружно, сме по-силни от всичко! А когато чества Ботев, всички други са на колене! Да излезем на улицата, която е нашето само оръжие против несправедливостта!

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!
Сдружение КПБП
Сдружение ПФК Ботев
Фондация " Жълто и Черно "
Сдружение Бултрас Файт Клуб
Обединени фракции Бултрас
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР