Пет години след дебюта на модела през 2018 г., третото

...
Пет години след дебюта на модела през 2018 г., третото
Коментари Харесай

VW пипна лицето на Touareg, задвижва се само от V6 двигатели

Пет години след дебюта на модела през 2018 година, третото потомство на Volkswagen Touareg мина през възобновяване, като не може да се каже, че те са мигновено забележими.

Отред е изменена решетката, а като алтернатива на клиентите се оферират матричните фарове IQ.LIGHT HD LED – една от най-хубавите системи за осветление на пътя в света. Това изказване се дължи на над 38 000 интерактивни светодиода, които проектират светлинен килим върху платното. VW споделя, че те осветяват пътя по-прецизно от предходната технология, като са включени дълги светлини, които не заслепяват другите участници в придвижването. Touareg е първият модел, който предлага такива фарове, само че скоро те ще се оферират и за по-малките SUV-модели.

Дизайнерите са модернизирали и задницата на Touareg с LED светлинна лента, която минава през цялата ширина на автомобила. Прекъсва се леко в средата, само че там е емблемата VW, която свети в алено.

На покрива (стандартно) е инсталиран датчик за отчитане равнището на натоварване, който ще задейства ESC по-рано, в случай че автомобилът се нуждае от по-голяма непоклатимост по време на придвижване с товар върху покрива. Сензорът работи дружно с осъвремененото окачване, което може да се оборудва с дейна система за компенсиране на наклоняването на каросерията и четири завиващи колела. Според Volkswagen, общоприетото и опционалното въздушно окачване са минали съществено усъвършенстване, с цел да се усъвършенства комфортът и маневреността.

Актуализиран е и Innovision Cockpit, комбиниращ цифровото приборно табло и инфотейнмънт системата Discover Pro Max, които са общоприети в цялата гама. Подобрения са направени по системата за гласов надзор, като повърхностите в основните елементи от автомобила излъчват (визуално и тектилно) по-премиум чувство. Има също 45-ватови USB-C зарядни входове. Сред новите софтуерни придобивки може да изтъкнем Travel Assist, Park Assist Plus с отдалечен надзор, Trailer Assist и Night Assist.

Задвижването и цените на актуализирания Touareg може да видите на автомобилния уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР